Alapanyag leírások
Fondant – cukormassza
Összetevők: cukorliszt (cukor, tápiókakeményítő), glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, ivóvíz, tartósítószer: kálium-szorbát, természetes színezők (növényi szén, kármin, béta-karotin, spirulina, kurkumin)
Száraz hűvös helyen tartandó
Felhasználási javaslat: készre színezett cukormassza, azonnal felhasználható
Piskóta mix – 150 g
Összetevők: BÚZALISZT, cukor, TOJÁSPOR, (E472b) zsírsavak mono- és digliceridjei, TOJÁSFEHÉRJE por, kukoricakeményatő, glükóz szirup, sovány TEJPOR, BÚZAKEMÉNYÍTŐ, térfogatnövelő szer: (E450) difoszfátok, nátrium-karbonátok, (E477) zsírsav pronán, xantán gumi, vanília aroma, citromsav, színezék: alfa-karotin, só.
Száraz hűvös helyen tartandó
Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 90ml vízzel 3 percig magas fordulaton keverni, sütés 175°C-on légkeverés nélkül 20-30 percig
Csokoládés hidegkrém por – 200 g
Összetevők: cukor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókuszolaj, emulgeálószerek (E471, E472a), TEJFEHÉRJE, stabilizátor (kálium-foszfát)), zsírszegény kakaópor, módosított burgonyakeményítő, tápiókakeményítő, sűrítőanyagok (nátrium-alginát, karragén), 1% étcsokoládépor (cukor, kakaópor, kakaóvaj, zsírszegény kakaópor), instant zselatin.
GLUTÉNT tartalmazhat.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Felhasználási javaslat: csomag tartalmához 3,5dl hideg tejet adni és nagy fordulaton 3 perc alatt kemény krémmé keverni
Vaníliás hidegkrém por – 200 g
Összetevők: cukor 40%, sovány TEJpor, módosított keményítő E1414, növényi olaj, glükózszirup 6%, teljes TEJpor, emulgeáló szer E472a E472b, zselésítő anyag E516 E450 E339, TEJfehérje, sűrítő anyag E401, zselatin, stabilizátor E339 E401, aroma, színezék E160a
GLUTÉNT, BÚZÁT, ROZST, ÁRPÁT, ZABOT, TÖNKÖLYT, TOJÁST, SZÓJÁT, SZEZÁMMAGOT, CSILLAGFÜRTÖT tartalmazhat
Száraz hűvös helyen tartandó
Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 3dl vízzel 3 percig magas fordulaton keverni
Gluténmentes Piskóta mix – 130 g
Összetevők: porcukor, kukoricakeményítő, emulgeáló szer E472b, E477, E471, burgonyafehérje, térfogatnövelő szer E500ii, E450i, növényi rost, SZÓJAliszt, sűrítő anyag E412, tartósítószer E202, aroma
TEJET tartalmazhat
Száraz hűvös helyen tartandó
Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 2db közepes tojással és 4 evőkanál vízzel 3 percig alacsony fordulaton keverni, sütés 175°C-on légkeverés nélkül 20-30 percig
Gluténmentes Csokoládés hidegkrém por – 200 g
Összetevők: cukor, módosított keményítő, kakaópor, sűrítő anyag E401, aroma, színezék E160a E101 E160b
DIÓT, MOGYORÓT, TOJÁST SZÓJÁT, TEJET tartalmazhat
Száraz, hűvös helyen tartandó
Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 4dl hideg tejjel 3 percig magas fordulaton keverni
Gluténmentes Vaníliás hidegkrém por – 200 g
Összetevők: cukor, módosított keményítő, sűrítő anyag E401, aroma, színezék E160a E101 E160b
DIÓT, MOGYORÓT, TOJÁST SZÓJÁT, TEJET tartalmazhat
Száraz, hűvös helyen tartandó
Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 4dl hideg tejjel 3 percig magas fordulaton keverni