top of page

Alapanyag leírások

Fondant – cukormassza

Összetevők: cukorliszt (cukor, tápiókakeményítő), glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, ivóvíz, tartósítószer: kálium-szorbát, természetes színezők (növényi szén, kármin, béta-karotin, spirulina, kurkumin)

Száraz hűvös helyen tartandó

 

Felhasználási javaslat: készre színezett cukormassza, azonnal felhasználható

Piskóta mix – 150 g

Összetevők: BÚZALISZT, cukor, TOJÁSPOR, (E472b) zsírsavak mono- és digliceridjei, TOJÁSFEHÉRJE por, kukoricakeményatő, glükóz szirup, sovány TEJPORBÚZAKEMÉNYÍTŐ, térfogatnövelő szer: (E450) difoszfátok, nátrium-karbonátok, (E477) zsírsav pronán, xantán gumi, vanília aroma, citromsav, színezék: alfa-karotin, só.

Száraz hűvös helyen tartandó

 

Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 90ml vízzel 3 percig magas fordulaton keverni, sütés 175°C-on légkeverés nélkül 20-30 percig

Csokoládés hidegkrém por – 200 g

Összetevők: cukor, habosító topping por növényi zsírral (glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett kókuszolaj, emulgeálószerek (E471, E472a), TEJFEHÉRJE, stabilizátor (kálium-foszfát)), zsírszegény kakaópor, módosított burgonyakeményítő, tápiókakeményítő, sűrítőanyagok (nátrium-alginát, karragén), 1% étcsokoládépor (cukor, kakaópor, kakaóvaj, zsírszegény kakaópor), instant zselatin.

GLUTÉNT tartalmazhat.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

 

Felhasználási javaslat: csomag tartalmához 3,5dl hideg tejet adni és nagy fordulaton 3 perc alatt kemény krémmé keverni

Vaníliás hidegkrém por – 200 g

Összetevők: cukor 40%, sovány TEJpor, módosított keményítő E1414, növényi olaj, glükózszirup 6%, teljes TEJpor, emulgeáló szer E472a E472b, zselésítő anyag E516 E450 E339, TEJfehérje, sűrítő anyag E401, zselatin, stabilizátor E339 E401, aroma, színezék E160a

GLUTÉNT, BÚZÁT, ROZST, ÁRPÁT, ZABOT, TÖNKÖLYT, TOJÁST, SZÓJÁT, SZEZÁMMAGOT, CSILLAGFÜRTÖT  tartalmazhat

Száraz hűvös helyen tartandó

Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 3dl vízzel 3 percig magas fordulaton keverni

Gluténmentes Piskóta mix – 130 g

Összetevők: porcukor, kukoricakeményítő, emulgeáló szer E472b, E477, E471, burgonyafehérje, térfogatnövelő szer E500ii, E450i, növényi rost, SZÓJAliszt, sűrítő anyag E412, tartósítószer E202, aroma

TEJET tartalmazhat

Száraz hűvös helyen tartandó

 

Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 2db közepes tojással és 4 evőkanál vízzel 3 percig alacsony fordulaton keverni, sütés 175°C-on légkeverés nélkül 20-30 percig

Gluténmentes Csokoládés hidegkrém por – 200 g

Összetevők: cukor, módosított keményítő, kakaópor, sűrítő anyag E401, aroma, színezék E160a E101 E160b

DIÓT, MOGYORÓT, TOJÁST SZÓJÁT, TEJET  tartalmazhat

Száraz, hűvös helyen tartandó

 

Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 4dl hideg tejjel 3 percig magas fordulaton keverni

Gluténmentes Vaníliás hidegkrém por – 200 g

Összetevők: cukor, módosított keményítő, sűrítő anyag E401, aroma, színezék E160a E101 E160b

DIÓT, MOGYORÓT, TOJÁST SZÓJÁT, TEJET  tartalmazhat

Száraz, hűvös helyen tartandó

 

Felhasználási javaslat: csomag tartalmát 4dl hideg tejjel 3 percig magas fordulaton keverni

bottom of page